03

  LEGGYAKORIBB BÁNTALMAK ÉS BETEGSÉGEK HOMEOPÁTIÁS KEZELÉSE

  FIGYELEM! Az itt fel nem sorolt betegségek esetén az öngyógyítás nem ajánlott, azok kezelését tanácsosabb homeopata szakorvosra bízni!

  Rendelési időben

  Rendelkezésre állás,

  csak telefonos

  egyeztetéssel:

  0036-30-9591922

  1./ 

  Balatonfüreden:

  kedden,

  szerdán,

  pénteken,

  16:00 - 20:00 óráig.

  2./

  Győrben:

  csütörtökön,

  13-16 óráig

  3./ 

  Online, órás konzultácó ,

  megbeszélés szerint !

   Áltlában, kedd, szerda, csütörtök,péntek délutánonként, a 16-20-ig  rendelési időkben. 

  Hívja ezt a számot egyeztetés és előjegyzés véget:

  +36 30 9591922

  Árainkat lásd, "Árak"  fent ,jobb oldali fül alatt !

  4./

  TELEFONOS 15 PERC,

  HOMEOPÁTIÁS TANÁCSADÁS:

  Tel:0036-30-959-1922

  Ez is dijazás ellenében!

  K&H Bank: 10400425-04201650-00000000

   

  Elérhetőségek

  "DR.SZEPESI PÉTER ÉS TSA"

  EÜ ÉS TERMÉSZETGYÓGYÁSZATI ,SZOL. BT.

  ADÓSZÁM: 20301547-1-19

  Cg. SZÁM: 19-06-504852

  Dr. Szepesi Péter

  Klasszikus homeopata orvos

  Természetgyógyász

  ( Tradicionális Kinai Orvoslás

  Neurálterápia)

  Radiológia, ultrahangos szakorvos

  -----------------------------------------------

   1./  BALATONFÜRED RENDELŐ,

  .V.RI.Csárda u. 1.,II em. 27-es szoba

  2./ GYŐR RENDELŐ,  

  MEDMIS INT.Kert utca 4. 

  3./  ONLINE KONZULTÁCIÓ,

  4./ TELEFONOS 15 PERC !

  HOMEOPÁTIÁS TANÁCSADÁS

  Bejelentkezési telefonszám:

  +36-30-959-1922

  Megkeresés:

  E-mail: doktor@homeoszepesi.hu

  A lámpaláz a szorongás egy típusa, amely normális esetben a teljesítményt elősegíti, viszont, ha a várható feladathoz képest aránytalan mértékű, a testi és a lelki egészséget veszélyeztető állapot alakulhat ki. Ha csak ritka, alkalmi szituációról van, szó, akkor lámpalázunkat az alábbi szerek csökkentik; tartós szorongás esetén szükség lehet az orvos által felírt „alkati” szerre is.

  Aconitum C30

  napi 1x5 golyócska

  Hirtelen, rendkívül hevesen kialakuló betegségek és állapotok, jellemzően éjjel, éjfél körül; pánik, rettegés, halálfélelem, a halál előérzete jelenik meg, megjósolhatja a halála idejét; a hirtelen jött pánikállapot, hasonló hirtelenséggel el is múlik; hangulata egyébként is nagyon változékony.

  Apis C30

  napi 1x5 golyócska

  Aggódik mindenért, felesleges gondokba hajszolja magát; féltékeny, gyanakvó; esetlen, suta; izgalmában tehetetlenkedik és ügyetlen, „elefánt a porcelánboltban”; elkerülhetetlen halálérzet jelentkezik.

  Argentum nitricum C12

  napi 2x5 golyócska

  Nagyon sok félelem, szorongás jellemzi. Sietős, sőt kapkodó; Az ilyen vizsgázó badarságokat írhat vizs-gán, mert sietős, és fél, hogy nem tud leírni mindent, ami az eszébe jut; fő problémája mentális gyenge-sége, ami a sors különös kegyetlensége folytán akkor a legerősebb, ha a beteg feladathelyzetbe kerül, tehát a lámpaláz drámaian rontja a teljesítmény.

  Arsenicum album C30

  napi 1x5 golyócska

  Szorong, ha teljesítenie kell, rendkívül nyugtalan; pedáns, törekszik a tökéletességre; nyughatatlan, izgága, különösen addig, míg nem tett mindent a helyére; rendkívül igényes, gyanakvó, a rend meg-szállottja; nagyon bizonytalan, fél egyedül maradni.

  Bryonia C12

  napi 2x5 golyócska

  Feszített helyzetben a teljesítményét rontó „bénult-ság” jelenhet meg; agya tompa, teste mozdulni sem képes; a felelősséget másokra hárítja; rendkívül erős félelem az elszegényedéstől, a rossz üzleti ügymenettől, gyakorlatias és biztonságra törekvő.

  Cocculus C12

  napi 2x5 golyócska

  Fizikai megterheléstől, kialvatlanságtól és aggódás-tól, (pl. vizsgaidőszakban); aggódó, túlterhelt, kimerült és lelassult; hallucinációk, illúziók gyötörhetik, szemlélődő, önelemző; hangulata változékony, túlérzékeny, gyanakvó, szentimentális.

  Lycopodium C12

  napi 2x5 golyócska

  Kulcsa az önbizalomhiány, gyávaság, fél az új dolgoktól, mások véleményétől; kifelé a tökéletesség látszatát igyekszik kelteni, és retteg attól, hogy hiányosságaira, gyengeségére fény derül; tanács-talan, határozatlan, óvatos, fél a felelősségtől.

  Phosphorus C30

  napi 1x5 golyócska

  Számára rendkívül fontos a környezet véleménye, szeretete, nyitott, érzékeny; tele van félelmekkel, szorongással, aggodalmakkal – nemcsak magáért, másokért is; szétszórt, kapkodós, mindenbe belefog, de semmit sem fejez be; nagyon nehéz koncen-trálnia; rövid alvás is felfrissíti, oldja szorongásait.

   

   

   

  Str. Nux-vomica C12

  napi 2x5 golyócska

  Ambiciózus, lelkes, fanatikus, munkamániás, képességei többnyire igen jók; túlvállalja magát, szinte teljesítési kényszere van; figyelme ébrentartására serkentőket használ, cigarettázik; feszültségeit levezetendő alkoholt fogyaszt, szexuális kalandokba bocsátkozik; megbetegszik megvalósu-latlan ambíciói miatt. Ingerlékeny, türelmet-len, veszekedős, erőszakos, függetlenségre törekszik.

  Staphysagria C30

  napi 1x5 golyócska

  Elnyomja az érzésit, indulatait; passzív, nem védi az érdekeit, nem harcol; meg kell őriznie minden áron a méltóságát, nem alacsonyodhat le; fél, hogy elveszíti az önuralmát, ez meg is történhet vele; az elfojtott emócióitól betegszik meg; engedékeny, szelíd, igen érzékeny, nagyon romantikus, könnyen csalódik.

   

  Adagolás: a „megmérettetés” előtti napon 2-3x5 golyócska, aznap reggel ismét 5 golyócska.

  © HomeoSzepesi. All Rights Reserved.

  Please publish modules in offcanvas position.

  Free Joomla! template by L.THEME | Documentation