03

  LEGGYAKORIBB BÁNTALMAK ÉS BETEGSÉGEK HOMEOPÁTIÁS KEZELÉSE

  FIGYELEM! Az itt fel nem sorolt betegségek esetén az öngyógyítás nem ajánlott, azok kezelését tanácsosabb homeopata szakorvosra bízni!

  SZÉP JÓ NAPOT KIVÁNOK!

  Rendelkezésre állás,

  csak telefonos

  egyeztetéssel,

  előjegyzésre:

  0036-30-9591922

  Személyesen,

  Balatonfüreden:

  kedden, 

  szerdán,

  pénteken,

  16:00 - 20:00 óráig.

  Online, órás konzultácó ,

  megbeszélés szerint !

   Áltlában,hétfő, kedd, szerda, csütörtök,péntek délutánonként, a 16-20-ig. 

  Árainkat lásd, "Árak"  fent ,jobb oldali fül alatt !

   

  MŰKÖDÉSI INFORMÁCIÓK:

  DR.SZEPESI PÉTER EGYÉNI EGÉSZSÉGÜGYI  VÁLLALKOZÓ

  NYILVÁNTARTÁSI SZÁM: 55350738

  ADÓSZÁM: 56678790-1-39

  STATISZTIKAI SZÁMJEL: 56678790-8690-231-19

  K&H BANK:10402290-50526978-72881004

  Klasszikus homeopata orvos

  Természetgyógyász

  Radiológus szakorvos

  -----------------------------------------------

  KLINIKAI, KLASSZIKUS,

  EGYÉNRE TERVEZETT,

  HOMEOPÁTIÁS TANÁCSADÁS:

  AKUT, KRÓNIKUS BETEGSÉGEK !

  TELEPHELY:

   BALATONFÜRED,

  .Városi Rendelőintézet, Csárda u. 1.,II em. 27-es szoba

  ONLINE KONZULTÁCIÓ ( 60 perc), TELEFONOS (15 PERC) !

  ELŐJEGYZÉSHEZ: bejelentkezési telefonszám:

  +36-30-959-1922

  Sok homeopátiás szer ismert, amelyek a fejfájás kezelésére alkalmasak, azonban a leghasonlóbb gyógyszer kiválasztása korántsem könnyű feladat. Az alább felsorolt szereket használjuk a fejfájás enyhítésére. Az állandósult, egyre fokozódó fejfájással (pl. migrén) javasoljuk egy homeopata orvos felkeresését.

  Adagolás: ha alkalmi fejfájásról van szó, akkor 5 golyócskát javaslunk a kiválasztott szerből a tünetek enyhüléséig, félóránként. Ha napokig tartó, visszatérő a fejfájás , akkor az alábbiak szerint:

  Aconitum C30

  napi 1x5 golyócska

  Hirtelen heves fejfájás, mintha a homlokánál valami nyomná kifelé az agyvelejét, halántéka erősen, lüktet; szorong, nyugtalan, szomjas.

  Apis C30

  napi 1x5 golyócska

  Szúró, hasogató, égő fájdalom a tarkónál; fejét hátrahajtja vagy belefúrja a párnába; élesen felkiált, összetörtnek érzi magát; a fájdalom rosszabb meleg hatására és javul a hideg minden formájától.

  Argentum nitricum C12

  napi 2x5 golyócska

  Féloldali fejfájás, szorító fájdalom, „túl nagynak érzi a fejét”; hideg italokat és hideg levegőt kíván; állapota romlik szellemi megerőltetéstől, hirtelen mozdulatoktól, és javul, ha fejére szoros kötést tesz.

  Belladonna C30

  napi 1x5 golyócska

  Feszítő fejfájás, erős lüktetés, nyilallás; forró vörös arc, tág pupillák; a fájdalom hirtelen jön és múlik el; állapota romlik a legkisebb mozgástól, rázkódástól, fekve, és javul, ha bebugyolálja a fejét, egyenesen ül, erőteljes nyomás hatására.

  Bryonia C12

  napi 2x5 golyócska

   

  Feszítő, metsző, elviselhetetlen fájdalom; ha megpróbál felülni, rosszul lesz és elájul, hallgatag, nyűgös, állapota romlik, a legkisebb mozgástól, javul, ha fekszik és mozdulatlan.

  Chamomilla C30

  napi 1x5 golyócska

  Egyoldali, kalapáló, elviselhetetlen fájdalom; túlzott fáradtság, idegesség következménye, dühös, nem hagyja magát megvigasztalni.

  China C12

  napi 2x5 golyócska

  Vérveszteség, hasmenés, terhesség, szülés következtében kialakuló hasogató halántékfájdalom, erősen pulzáló erekkel; szédülés, fülzúgás, zajérzékenység; állapota rosszabbodik fésülködéskor, huzatban, érintésre; javul erős nyomásra.

  Cocculus C12

  napi 2x5 golyócska

  A fej hátsó részének a fájdalma, nyakfájdalom; alváshiány, kimerítő munka, utazási betegség következtében; szédülés és gyengeség.

  Ferrum

  phosphoricum C12

  napi 2x5 golyócska

  Heves kalapáló fájdalom a homlokban és a jobb halántékban; vörös és forró arc; javul az állapota orrvérzéstől, hideg borogatástól.

  Str. ignatii C30

  napi 1x5 golyócska

  „Mintha tűt szúrtak volna át a halántékán”; túlérzékenység, túlfűtött reakciók, csalódás következménye, sokat sóhajtozik; rosszabbodik az állapota dohányfüst hatására; javul az állapota előrehajlástól, hányás után.

  Str. Nux-vomica C12

  napi 2x5 golyócska

  Metsző, hasogató fejfájás vagy „mintha szeget vertek volna a koponyájába”; túlzásba vitt evés vagy alkoholfogyasztás eredménye; arca vörös, forró és puffadt; fejbőre érintésre érzékeny; állapota romlik szabad levegőn, mozgás és szellemi erőfeszítés hatására, javul melegtől, fekve, ha befedi a fejét.

  Pulsatilla C12

  napi 2x5 golyócska

  Időszakosan jelentkező szorító, feszítő vagy lüktető fejfájás, amely fagylalttól, zsíros ételtől vagy túlzásba vitt evéstől jelentkezik; állapota romlik, ha mozgatja a szemét, ha felnéz, székletet ürít, meleg, fülledt szobában; a beteg sírós, nem szomjas.

  Viscum album C12

  napi 2x5 golyócska

  Olyan érzése van, mintha az egész fejtető fel lenne emelve; pulzáló fájdalom; rosszabbodik meleg, szellemi munka, dohányzás, idegesség hatására; javul szabadban való mozgástól.

  © HomeoSzepesi. All Rights Reserved.

  Please publish modules in offcanvas position.

  Free Joomla! template by L.THEME | Documentation