03

  SZÉP JÓ NAPOT KIVÁNOK!

  Rendelkezésre állás,

  csak telefonos

  egyeztetéssel,

  előjegyzésre:

  0036-30-9591922

  Személyesen,

  Balatonfüreden:

  kedden, 

  szerdán,

  pénteken,

  16:00 - 20:00 óráig.

  Online, órás konzultácó ,

  megbeszélés szerint !

   Áltlában,hétfő, kedd, szerda, csütörtök,péntek délutánonként, a 16-20-ig. 

  Árainkat lásd, "Árak"  fent ,jobb oldali fül alatt !

   

  MŰKÖDÉSI INFORMÁCIÓK:

  DR.SZEPESI PÉTER EGYÉNI EGÉSZSÉGÜGYI  VÁLLALKOZÓ

  NYILVÁNTARTÁSI SZÁM: 55350738

  ADÓSZÁM: 56678790-1-39

  STATISZTIKAI SZÁMJEL: 56678790-8690-231-19

  K&H BANK:10402290-50526978-72881004

  Klasszikus homeopata orvos

  Természetgyógyász

  Radiológus szakorvos

  -----------------------------------------------

  KLINIKAI, KLASSZIKUS,

  EGYÉNRE TERVEZETT,

  HOMEOPÁTIÁS TANÁCSADÁS:

  AKUT, KRÓNIKUS BETEGSÉGEK !

  TELEPHELY:

   BALATONFÜRED,

  .Városi Rendelőintézet, Csárda u. 1.,II em. 27-es szoba

  ONLINE KONZULTÁCIÓ ( 60 perc), TELEFONOS (15 PERC) !

  ELŐJEGYZÉSHEZ: bejelentkezési telefonszám:

  +36-30-959-1922

  AZ ALÁBBIAKBAN EGY CIKKET TESZEK KÖZZÉ, AMELY MEGJELENT A BALATONFÜREDI NAPLÓBAN 2019. OKTÓBERÉBEN MÓROCZ ANIKÓ TOLLÁBÓL

  Homeopátiás magánrendelés indul

  Dr. Szepesi Péter radiológus és az édesapja, a belgyógyász Dr. Szepesi Barnabás neve sok füredi számára ismerősen cseng. A radiológiát homeopátiára cserélő Szepesi Péter több éves németországi klinikai tapasztalattal a háta mögött, most a balatonfüredi rendelőintézetben nyit magánrendelést, ennek apropóján beszélgettünk vele a homeopátiás gyógyításról.

  - A homeopátia nem egy hatóanyag-medicina, hanem egy reaktív medicina. Hatással tud lenni egy embernek, vagy bármely más élő objektumnak a szervezetére. Az a lényegi kérdés, hogy megtaláljuk a beteg hasonló gyógyszerképét, vagyis kiegyenlítsük vele a kóros rezgéseit, amit én még a biorezonanciás koromban értettem meg. Mindennek, még egy asztalnak is van rezgése, amit egy frekvenciaszámmal tudunk jellemezni, ezt pedig a homeopátiában a hasonlósági törvény segitségével használjuk ki. Samuel Hahnemann 1796-ban alapitotta meg a hasonlóság elvén a homeopátiás gyógymódot, amit azóta is alappillérként használunk a gyógyításban. Eszerint, ha egy anyag amilyen elváltozást tud okozni, és jön egy élőlény,a beteg, kutya ,macska hasonló elváltozásokkal, tünetekkel, azt  az anyag gyógyítani lesz képes. Itt a reagáltatásban van lényeg és nem a hatóanyagban. A hatóanyag az alapgyógyszer-vizsgálatoknál nagyon fontos, erre épül a homeopátiás gyógyszertankönyv, de magát a gyógyítást a homeopátiában  a hasonlóság határozza meg..

  Egy homeopátiás szer hatására három dolog történhet: vagy jól érzi magát tőle a beteg,  vagy tünetfelerősödéssel  gyógyul, viszont ha nem történik semmi, akkor türelmesen kell várunk és megfigyelünk. A tünetek esetleges felerősödésére, a konzultációk során, a kellő információk átadásával  felkészítjük a beteget. Ha valakinek fáj a feje, akkor nem csak a fájdalmat kell csillapítani, hanem meg kell vizsgálni, hogy mi van a háttérben. A homeopátiában növényeket, ásványokat, állati eredetű anyagokat használunk fel, higított formában, de itt sem a higításon van a hangsúly, hanem a hasonlóságon. Indiában ős-tinktúrákkal, higítatlan anyagokkal gyógyítanak, Hahnemann a tünetfelerősödések csillapítására kezdte el alkalmazni a higításokat. A beteg öngyógyító rendszerére alapozunk, azaz, azon keresztül reagáltatjuk, támogatjuk a szervezetet, mert így érhető el a teljesértékű gyógyulás.

  - A homeopátiának a házipatikában is van helye?

  - Természetesen, de az otthoni használatot is tanulni kell.

  - Milyen szakmai tapasztalattal rendelkezik a homeopátiában?

  - Radiológusként végeztem a SOTE-n, és majdnem húsz éve dolgozom homeopataként. Klasszikusan engem is elért egy autoimmun-betegség, amire megoldást kerestem, erre ajánlotta egy erdélyi kolléganő a homeopátiát. Már a füredi röntgenorvosi szobámban adtam többeknek homeopátiás szereket, hogy jobban, gyorsabban gyógyuljanak, majd megszereztem az elérhető képesítéseket: a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen klinikumra kiélezett licencvizsgáját és az Európai Unió brüsszeli központú ECH-diplomáját is megcsináltam, ami pedig a klasszikus homeopátiára vonatkozik. A klinikai oldal,a diagnózisok ismeretében vagy akut problémák tünetein keresztül  jól bevált homeopátiás szereket alkalmaz, míg a klasszikus homeopátia, a panaszok és a beteg személyiségét jelenti meg. Lehet mindkettőnknek azonos problémája, de mivel különböző személyiségek vagyunk, ezért más-más szer fog gyógyulást hozni.

  Sopronban tíz évig csináltam egy homeopátiás  magánpraxist. Készültem, hogy elmegyek Indiába, végül az indiai nagymester, Dr.Farok J. Master jött el Magyarországra, aki sok magyar homeopatát ajándékozott meg a tudásával - többek között engem is – egy hároméves budapesti kurzuson. Sopron után, Sárváron volt praxisom, onnét hívtak meg a németországi Eppenbrunn-ban lévő Vita Natura Klinikára. Rákbetegek alternatív rehabilitációjára specializálódott a klinika, Németország talán legnagyobb összefüggő érintetlen természeti területén, a csendes, civilizációtól távoli pfalzi erdőrengetegben, a francia határ közelében. Referencia értékű integrációt létrehozva,  csináltuk a biológiai rákterápiát, vagyis az akadémikus orvoslásból érkező betegeket biológiai módszerekkel, nem specifikus immunstimulációval: magas dózisú C-vitamin infúziókkal, sajátvér-terápiápiával, fagyöngy (Helixor/Iscador) subcután injekciókkal, hyperthermiával  kezeltünk.   Amit egy specifikus, a betegre individuális,  homeopátiával kiegészitve erősitettünk tovább. Ennek megfelelően három év alatt egy homeopátiás osztályrészt építettem fel az eppenbrunni klinikán, amin  az eisenstadti székhelyű homeopátiás cég szereit használtunk döntően,ezek pedig  az új germán medicina elmélete szerint, egyfajta konfliktus elemzéssel vizsgált alkatiság,továbbá a hozzárendelt  tüneti felépités alapján, repertorizációval  kikeresett, szituációs alkati szereket jelentettek. Most pedig egész egyszerűen, a klinikán szerzett tapasztalataimat hazahoztam Füredre, mint a  gyógyítás, a gyógyulni vágyó beteg emberek mekkájába.

  - Említene példát a praxisából?

  - Egy asztmás kisfiúnak – akinek az anyukáját allergiából hoztam ki – adtam egy nagyon jó klinikai homeopátiás szert. A legközelebbi találkozás alkalmával az anyuka elmesélte, hogy a gyerekorvos erősen leszúrta, mert a kisfiúnak előjött az évekkel korábbi bőrgyulladása. Mi ugyanis nem elnyomunk, hanem kivezetünk,  és ebben az esetben ez történt, hogy az asztmát kivezettük a bőrre, majd a bőrön  levő elváltozásokat is tovább vezetve alakítottunk  ki egy egészséges reakcióképességet a kisbetegnél.. Nem az öt golyó a lényeg, hanem a folyamat, amit elindít és ezt követi az orvos. Sürgős esetben én a telefonomat akár éjfélkor is felveszem.

  Dr. Szepesi Péter magánrendelése, a füredi rendelőintézet II. emeletének 27-es szobájában érhető el kedden, szerdán és pénteken 16 és 20 óra között, előzetes időpont-előjegyzés szükséges a +36 30 959 1922-es telefonszámon.

   

  Új magyar találmány az allergia kezelésére!

  Hosszú ideig nem sikerült az emberi szervezetet a maga bonyolultságában vizsgálni, nem sikerült komplett információs rendszeréhez hozzáférni. Az elmúlt századokban Einthoven, Newton, Goldberger, Gurwitsch, Tesla, Rife, Pressman, Voll, Marino, Becker, Basett, Popp és más jól, vagy kevésbé ismert tudósok – feltalálók azon munkálkodtak, hogy közelebb kerüljünk a szervezetünkben zajló folyamatok megértéséhez. Munkásságuk alatt egy újfajta orvosi gondolkodás kezdett kialakulni. Fordulópont volt a múltszázad ötvenes éveiben Dr. Voll munkássága és felfedezése. Fényt derített arra, hogy a testfelszín bizonyos pontjainak elektromos állapota és a hozzájuk tartozó belső szervek állapota között összefüggés van.

  1977-ben Dr. Franz Morell német orvos merész elgondolásai jelentettek nagy áttörést, aki szerint: a beteg szervezetében lévő rezgések szétválaszthatók harmonikus, azaz „jó” és diszharmonikus, „rossz” rezgésekre. Ezen rezgések átalakításával egy nagyhatású gyógymód lehetőségét teremtette meg. Munkatársaival lefektette egy gyökeresen új biofizikai diagnosztikai és terápiás eljárás alapjait. Létrehoztak egy berendezést, mellyel az új alapelvekre építve olyan betegeket gyógyítottak, akik „gyógyíthatatlannak” voltak elkönyvelve. Dr. Morell felismerése azon alapult, ha szervezetünk képes a saját maga által előállított elektromos, mágneses és elektromágneses jelekkel önmagát szabályozni, akkor ezt hasonló, de külső jelek segítségével is el lehet érni.

  ibr 02Ezáltal harmonizálható a szervezet muködése, elősegíthető az önregeneráló mechanizmusok beindítása, vagyis a gyógyulás folyamata.
  Az igazi áttörést az ezredfordulóra a felgyorsult számítástechnikai és mikrochip technológia hozta meg. Az utóbbi évek nagy biorezonanciális találmánya magyar orvosok és mérnökök nevéhez fűződik. Dr. Kiss-Solingen Attila, Ackermann István és Szüle János vezetésével egy orvos-mérnök csoport kutatásai alapján létrejött egy új diagnosztikai és terápiás rendszer, az IBR-SYSTEM. Sikerült előállítaniuk egy olyan nagyérzékenységu berendezést, amely képes széles frekvencia spektrumban rögzíteni a szervezetbol érkező bioelektromos jeleket. Az IBR-SYSTEM-el sikerült a világon először olyan bioelektromos jelsorozatokat elvezetni a testfelületről, amit a beteg szervezete a berendezés által előállított és kibocsátott speciális jelsorozatokra adott. Az IBR-SYSTEM mikrointenzitású jelsorozatokkal feltérképezi az egész szervezetet. A jelek eljutnak minden egyes sejthez, azok elektromos és mágneses tevékenységét rövid ideig befolyásolják. Az ennek hatására keletkező elektromos válaszjeleket a készülék érzékeli és megjeleníti. A helytelen válaszokat kijavítja, módosítja. Az elektromos, mágneses, vagy lézer kezelés során mikrointenzitású, a szervezet által vezérelt biofeedback terápia valósul meg.

  Csökken a fájdalom, felgyorsul a regeneráció és a sebgyógyulás. Optimalizálódnak a funkciók, minoségi változások következnek be az egész szervezetben. Az IBR-SYSTEM egy nagyérzékenységű Voll-rendszert is tartalmaz, mely szintén egyedülálló diagnosztikai lehetőséget biztosít. A kézfejeken, lábfejeken, füleken, de a test bármely részén lévő elektromosan aktív pontok egyenáramú vezetőképesség mérését lehet elvégezni. A berendezés a kapott értéket kiértékeli, és ezzel az orvos számára a diagnosztizáláshoz fontos információkat biztosít. A berendezéssel akár allergének, gyógyszerek, vagy bármely szervezetre ható anyag mérése, analízise lehetséges.

  ibr 01 ibr 02

  Mire alkalmas még az IBR-SYSTEM?

  – Gyorsan, pontosan meghatározható, hogy melyik test-félen, vagy test-negyedben alakult ki elektrodinamikai elváltozás, blokk.
  – A spektrumanalízis megmutatja, hogy a blokkolt területen milyen a rezonancia és interferencia eloszlás.
  – Speciális szuro mátrixai segítségével szétválasztja a harmonikus és diszharmonikus spektrumokat, majd a legoptimálisabb korrekciót alkalmazva végzi a terápiát.
  – Mérhető a szájüregben kialakult galvánáram és elektrodinamikai góc.
  – A világon elsőként az IBR-SYSTEM teszi lehetővé az individuális biofeedback vezérelt lézerterápiát és magnetoterápiát.
  – Mágneses rezonancia anyagvizsgálatok és az MRI elv alapján anyagok spektrumanalízise is végezhető. Az így kapott információkat képes tárolni, megjeleníteni, de akár átmásolni elektromágneses anyagra vagy a szervezetre.
  - Az elhangolódott szervezet, szervek energetikai állapotát regenerálja, az öngyógyító rendszert serkenti, allergének kioltásával a szervezetből Pl.: tej, tojás, liszt, nikotin, pollen, parlagfű házipor, penészgomba Stb.

  Kitűnő eredmények érhetők el az izületi, derék, nyaki, háti, menstruációs fájdalmak kezelésében. A fejfájás, migrén, műtét, sérülés utáni állapotok, zúzódások, gyulladással járó esetek is megfelelően reagálnak. Az allergiás kórképek, szénanátha, ekcéma, allergiás bőrgyulladások vagy légcsohurut, élelmiszer allergiák, psoriasis, asztma, emésztési zavarok, fertőzések és más betegségek esetén is igen magas a gyógyulási arány. Jó eredmények érhetők el a parlagfu okozta allergiás tünetek enyhítésében is, ami most igazán idoszerű.
  Az IBR-SYSTEM a gyógyulni vágyó embert szolgálja. A biorezonancia elvén a szervezetben zajló fizikai és kémiai mechanizmusokat optimalizálja, a szervezet önszabályozó rendszerét aktiválja. Kúraszerűen öt-hat hónapon át 8-10 kezeléssel végzi el a regenerációt.

  LÉZER TERÁPIA bőrpanaszok esetén kimagasló eredménnyel!

  lezerterapia

  © HomeoSzepesi. All Rights Reserved.

  Please publish modules in offcanvas position.

  Free Joomla! template by L.THEME | Documentation