03

  SZÉP JÓ NAPOT KIVÁNOK!

  Rendelkezésre állás,

  csak telefonos

  egyeztetéssel,

  előjegyzésre:

  0036-30-9591922

  Személyesen,

  Balatonfüreden:

  kedden, 

  szerdán,

  pénteken,

  16:00 - 20:00 óráig.

  Online, órás konzultácó ,

  megbeszélés szerint !

   Áltlában,hétfő, kedd, szerda, csütörtök,péntek délutánonként, a 16-20-ig. 

  Árainkat lásd, "Árak"  fent ,jobb oldali fül alatt !

   

  MŰKÖDÉSI INFORMÁCIÓK:

  DR.SZEPESI PÉTER EGYÉNI EGÉSZSÉGÜGYI  VÁLLALKOZÓ

  NYILVÁNTARTÁSI SZÁM: 55350738

  ADÓSZÁM: 56678790-1-39

  STATISZTIKAI SZÁMJEL: 56678790-8690-231-19

  K&H BANK:10402290-50526978-72881004

  Klasszikus homeopata orvos

  Természetgyógyász

  Radiológus szakorvos

  -----------------------------------------------

  KLINIKAI, KLASSZIKUS,

  EGYÉNRE TERVEZETT,

  HOMEOPÁTIÁS TANÁCSADÁS:

  AKUT, KRÓNIKUS BETEGSÉGEK !

  TELEPHELY:

   BALATONFÜRED,

  .Városi Rendelőintézet, Csárda u. 1.,II em. 27-es szoba

  ONLINE KONZULTÁCIÓ ( 60 perc), TELEFONOS (15 PERC) !

  ELŐJEGYZÉSHEZ: bejelentkezési telefonszám:

  +36-30-959-1922

  "Tíz éve csak a homeopátia van az életünkben. Két gyerek fejlődése és kezelése lehetséges a homeopátia nyújtotta lehetőségekkel. Mindenkinek ajánlom, aki káros mellékhatás nélkül szeretné gyógyítani a családját! " ( W.K. Sárvár)

  "Négy és fél éve diagnosztizáltak nálam egy olyan betegséget, amely csak férfiaknál fordul elő és az orvostudomány mai fejlettsége szintjén csak kezelni lehet az én esetemben, de gyógyítani nehéz. Az orvosi kezelés mellett szükségesnek éreztem az alternatív gyógymódokat is. Így kerültem kapcsolatba Dr.Szepesi Péter temészetgyógyászati központjával. Azóta 4 és fél éve rendszeresen járok kezelésre. A fő szempont a szervezet öngyógyító képességének (immunrendszer) az erősítése. Ugyanakkor a szervek energiaszintjének a szinten tartása is. Ehhez a megfelelő feltételek, adottak úgy a felszereltség, mint a személyzet szakmai tudása biztosítja, a testi és lelki gyógyulást. Az árak megfizethetők. Én ma is erősnek érzem magam a kettős kezeléseknek köszönhetően. Időközben feleségem is elkezdte az akupunktúrás kezelést (fülön keresztül) melynek hatására a fejében a szorító érzés megszűnt. Javaslom mindenkinek, aki testi vagy lelki problémákkal küzd, keresse fel ezt az intézményt. Nagyon jó Homeopatikus szerekkel még gyorsabbá tehető a gyógyulás vagy a betegség megfékezése."( M.J Rábasömjén)

  "Barátságos, otthonos rendelő, kedves, segítőkész természetgyógyásszal! Személyre szabottak a kezelések, ami számomra, már az elsőnél javulást hozott, csökkentek, szinte azonnal az allergiás panaszaim, sokkal jobban éreztem magam! Azóta tünetmentes vagyok, ami nagy örömmel tölt el." ( N.A. Rábapaty)

  "Még Sopronban kezdtünk el járni Szepesi doktor úrhoz. Nagyobbik fiam, akkor 7 éves volt, és sokszor begyulladt a mandulája. A szakorvos akkor azt javasolta, hogy szedessük ki neki, de mi ezt nem szerettük volna. Ekkor fordultunk a doktor úrhoz segítségért, aki homeopátiás készítményeket ajánlott. Azóta a nagyfiam tünetmentes, és a mandulája is megmaradt. Kisebbik fiam autista. Nála is homeopátiás szerekkel csillapítjuk a tüneteket, mint dühkitörés, idegesség, feszültség. Emellett pedig minden alkalommal a rendelőben biorezonanciás és mágneses kezelést is kapnak a fiúk, ami által erősödik az immunrendszerük, és ami hozzájárul az egészségük megőrzéséhez. " (Sz. R-né Lövő)

  "Pár éve hallottam, Dr.Szepesi Péter orvos-természetgyógyászról. Gondoltam, kipróbálom veszíteni valóm, nincs. Nagyon migrénes fejfájásaim voltak. Mióta oda járok és betartom a kezeléseket, azóta megszűntek a fejfájásaim. Nagyon tudom ajánlani mindenkinek, de csak akkor, ha a tanácsokat, amiket adnak, be is tartja. Én 100%-ig, meg vagyok elégedve, nagyon kedvesek és mindenkinek csak jót szeretnének adni."( N.P. Ikervár)

  " Számomra kétségbeejtő tünetekkel kerültem dr.Szepesi Péter rendelőjébe. Őt választottam, mert hallottam a rádióban a vele készült riportot, amelyben a gyógyító munkájáról beszélt nagyon kedvesen, természetesen és főleg hitelesen. Azóta is naponta köszönöm a sorsnak, hogy éppen hozzá vezetett. Tudatkieséseim voltak, nem tudtam, hol vagyok és ki, és hova igyekszem. Nem tudtam írni, olvasni, főzni (még teát sem) és valótlan képeket vetített az agyam, ami valóságosnak tűnt. Ijesztő volt. (Szerencsére ezt kicsikét értelmesebb időszakok szakították meg.) Már az állapotfelmérés óriási megnyugvást hozott. Részletes tájékoztatást kaptam a személyemre szabott gyógyítási folyamatról, annak várható időtartamáról korrekten, az árakkal együtt. Biorezonanciás kezelést kaptam, homeopátiás szereket, és ami ritkán található az akadémikus orvosi ellátás során: nagyon megértő, engem, mint beteget maradéktalanul felvállaló orvosi hozzáállást. Éreztem, hogy meg fogok gyógyulni és hatalmas bizakodás töltött el! Mindez két éve történt, már csak ritkán kell kontrollra járnom, nem engedték el a kezemet. A rendelőben folyó jelenlegi gyógyításról, kedves Dia személyéről ugyanez mondható el! Nagy hozzáértéssel, sokrétű, alapos tudással kezeli betegeit, végtelen szeretettel. Ő gyógyít engem már egy ideje, megbízható tapasztalata vitathatatlan! Doktor úr továbbra is rendelkezésre áll a vele való konzultációra az egyes esetekről. Mindenkinek csak ajánlani tudom! " ( Sz. J. Pápa )

  "A legelejétől a mai napig segítőkész, kedves és megértő légkör fogad, mindig úgy érzem, valóban fontos vagyok és vele együtt fontos minden, amit mondok és gondolok, a legapróbb részletekig. Különösen szeretem a rendelőben a rugalmasságot, az egyedi helyzetek figyelembe vételét, a holisztikus szemléletet és partneri viszonnyal, a legjobb megoldás megtalálását." (K. A. Sárvár)

  "Közel 50 évesen, nekünk, nőknek, el kell fogadni az élet rendjét. Nekem ez nem ment olyan könnyen. Ezért kerestem fel a rendelőt. A menstruációm még visszatért a szabályos ritmusba, sokkal jobban érzem magam. És mindezt gyógyszerek nélkül. Tudom, hogy ennek egyszer vége lesz, de az a pár év, amit kaptam életem legszebb éveit hozta el. Ezúton is, köszönöm ezt Nektek!" ( T. Zs. Tata)

  "Több mint tíz éve vagyok a természetgyógyász rendelő páciense, akkor még dr. Szepesi Péter doktor úr sietett a segítségemre. Emésztési problémáimat kezelte biorezonanciával és homeopátiával sikeresen! Végig kísérte két várandóságomat, segített, ha a gyerekek megbetegedtek, a homeopátia az életünk részévé vált. A mai napig visszajárok félévente megerősítő kezelésekre. Nagyon örültem, hogy a doktor úr távozásával nem zárt be a rendelő, mert természetgyógyászként, Dia átvette a vezetését és új kezelési módokkal gazdagította a repertoárt. Mozgásszervi, és stressz okozta panaszokkal fordultunk Diához segítségért a párommal, és legjobb tudását bevetve, fülakupunktúrával, köpölyözéssel és a legújabb MeriDim állapotfelméréssel kezelte és megoldotta a problémáinkat. Mindenkinek tiszta szívből ajánlom a rendelőt, mert magas színvonalon folyik a gyógyítás, szép környezetben, kedves, türelmes gyógyítókkal. Köszönet, hogy vagytok nekünk, hozzátok mindig bizalommal fordulhatunk a problémáinkkal, a megoldás garantált, természetes gyógymódokkal, holisztikus gyógyítással." ( M. H. Sopron)

  "Évek óta járok a Természetgyógyászati Orvoscentrumba, Sárvárra. Nem azért, mert beteg vagyok, hanem azért, mert nem szeretnék beteg lenni. Mindig megfelelő terápiát, kezelést, jó tanácsokat kapok. Így ennek köszönhetően. már évek óta nem voltam betegszabadságon, amiért nagyon hálás vagyok. "( P.E. Sopron)

  "Szeretettel ajánlom mindenkinek, Sárváron a Természetgyógyászati rendelőt. Ahol Dr. Szepesi Péter rendelőjében, egy fiatal természetgyógyász kezelt IBR nevű Biorezonanciás géppel és homeopátiás szerekkel cca. 6 hónapig. A kezdeti állapotromlás után, rohamosan javultam. Már 15 hónapja tünetmentes vagyok." ( S.P. Budapest)

   

  © HomeoSzepesi. All Rights Reserved.

  Please publish modules in offcanvas position.

  Free Joomla! template by L.THEME | Documentation